Szájsebészet

Implantációs fogpótlás, csontpótlás, egyéb szájsebészeti beavatkozások

Fogorvoshoz járni nem kifejezetten népszerű hobbi. Szájsebészhez pedig egyáltalán nem jókedvükből mennek a páciensek!

Mi ezt teljes mértékben megértjük, és tudjuk, a pácienseink valójában nem tőlünk tartanak, hanem az ismeretlentől, a bizonytalantól. Sokakban felidéződhetnek korábbi kellemetlen élmények, vagy másoktól hallott, nem túl bíztató anekdoták. Ha Ön félelemmel lép be a szájsebész rendelőjének ajtaján, megnyugtatjuk: nincs egyedül.

Számunkra az az egyik legfontosabb cél, hogy pácienseinkben megdőljenek a szájsebészettel kapcsolatos előítéletek, és olyan élménnyel távozzon, melyre a későbbiekben sem kell szorongva visszagondolnia.

Bizonytalanság helyett: bizalom és biztonság!

A lehető legtermészetesebb dolog, ha tartunk a számunkra ismeretlen élményektől. Szájsebészetre pedig nem jár gyakran az ember, így kénytelen a feltételezéseire hagyatkozni. Szájsebész szakorvosunk ezért a hozzá érkező páciensekkel első lépésben a bizalmi légkör megteremtésére törekszik. A pácienseinket nem futószalagon kezeljük, mindenkinek meghallgatjuk a panaszát, türelemmel és részletesen válaszolunk a kérdéseire, hogy ne érhessék őt kellemetlen meglepetések a kezelés során vagy azt követően, a gyógyulás időszakában.

A szájsebészeti beavatkozásokat nagy körültekintés mellett, szigorúan steril eszközökkel, műszerekkel végezzük, az Ön biztonsága érdekében!

Mikor fordulhat szájsebészünkhöz?

Bölcsességfog eltávolítás

Bátran keresse fel rendelőnket, amennyiben bölcsességfoga vissza-visszatérő panaszokat okoz, ha nem tud előtörni, vagy ha egy röntgenfelvétel kimutatta, hogy előnytelen pozícióban helyezkednek el. 

Ciszta eltávolítás és resectio

A cisztára általában más okból kifolyólag derül fény, a beavatkozások előtt készülő röntgenfelvételnek köszönhetően. A resectio a fogak gyökerén lévő gyökércsúcs gyulladásos szöveteinek az eltávolítását jelenti. Mindkét beavatkozás fájdalommentes, segítségével megmentjük a fogakat, helyi érzéstelenítésben végzett szájsebészeti műtéttel.

Implantációs fogpótlás

Implantátumokon rögzülő fogpótlások készítéséhez elengedhetetlen az implantáció precíz, pontos megtervezése és kivitelezése. Ez a napjainkban egyre népszerűbbé váló eljárás nyújtja a legtartósabb és legszebb fogpótlásokat.

Csontpótlás

Csontpótló beavatkozásra akkor van szükség, amikor implantátum behelyezésekor nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű csontállomány a műfoggyökér megtartásához.

Szájsebészet Budapest V. kerületének egyik legszebb terén

Látogasson el szájsebészeti rendelőnkbe, mely a festői szépségű Petőfi téren található, Budapest V. kerületében. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére időpont egyeztetéssel vagy tájékoztatással kapcsolatban!

Dr. Csóka István Smartdent

Kezelő orvos

Dr. Csóka István Smartdent

Dr. Csóka István

Szakterülete:

 • implantátumok beültetése
 • szájsebészeti beavatkozások elvégzése
 • fogpótlások
 • csontpótlás

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Az első konzultáció ingyenes. Ezt követően rugalmas árképzés, megfizethető árak, az időpontok pontos betartása és rugalmasság várja Önt.

Töltse ki az űrlapot és visszahívjuk, vagy hívjon minket telefonon!

Telefon

+36 20 941 5458


  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

  Hűséges pácienseink a mi védjegyünk

  Dr. Csóka Istvánhoz járok, nagyon kedves és precíz. Ami számomra különösen megnyugtató, végig vezeti hogy mi fog történni a beavatkozás előtt, alatt és után. Mindent köszönök. 🙏

  Kolozsvári Anita

  Szakszerű, empatikus, szinte fájdalommentes kezelés korrekt áron (dr. Tóth Valéria kezelt)

  Schützenhoffer Dániel

  Great people, great customer service. I can’t describe how incredible experience I had with Dora and her mother. They were so caring, understandable. I would totally recommend them and will go again if I had the chance. Big hug to Smart Dent family!

  Bilall El Amrii

  Dr. Tóth Valériánál jártam általános fogászati vizsgálaton, rendkívül professzionális volt és szuper kedves, rengeteg jó tanáccsal látott el, ezért jó szívvel ajánlom.

  Palkó Dóra

  A legjobb fogorvos a városban. 25 éve járok Dr Tóth Valériához kedves empatikus profi és sosem fáj a kezelés.

  Kuhajda Ákos

  Kb 20 éve járok ide. Imádom! Profi, kedves, korrekt fogorvos! Nem fáj. Ügyes és paciensközpontú.

  Hopp Zsuzsa

  Outstanding professionals who make a difference! The perfect choice for everyone wanting quick, painless and professional care. These people are truly devoted to their work. Highly recommend them 👍 the result is your relieved and radiant smile.

  KH

  Elérhetőségeink

  Cím

  1052 Budapest, Petőfi tér 3., V. emelet/23

  Telefon

  +36 20 941 5458

  E-mail

  info@smartdent.hu

  Facebook

  @smartdentkft

  Kezeléseink

  Szájsebészet

  Fogszabályozás

  Fogpótlások

  Esztétikai kezelések

  Dentálhigiénia

  Radiológia

  Megközelítés